Σοφία Κανέλλου (υγιεινή διατροφή)

Η Σοφία Κανέλλου είναι απόφοιτη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Μεταπτυχιακές σπουδές στη χορτοφαγική διατροφή στο τμήμα Ιατρικής του Πολυτεχνείου της Ανκόνα, Ιταλία. Εκπαίδευση στη βοτανοθεραπεία, τη φυσική θεραπευτική (Expert level Kousmine Method), την ορθομοριακή διατροφή, τη βιολογική καλλιέργεια. Αρθρογράφος και εισηγήτρια σε σεμινάρια και μαθήματα διατροφής στην Ελλάδα και Ιταλία. Ιδρύτρια του Εργαστηρίου Συνειδητής Διατροφής.

Τη γνωρίσαμε μέσα από τα σεμινάρια “Χορτοφαγική διατροφή” και “Ζάχαρη Mon Amour!” που διοργανώνει στο Δέντρο Gallery! Θα τη βρείτε στο Loukoumi #10 και στο εργαστήρι συνειδητής διατροφής.