“ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΥΡΑ!”

Πέμπτη 19 Μαΐου

“Ας μιλήσουμε για μπύρα!”

Ένα σεμινάριο από τον Γιάννη Χανιώτη με θέμα την μπύρα. Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε νέους επαγγελματίες του χώρου που θέλουν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους όσο και σε ερασιτέχνες λάτρεις της μπύρας.

Θεματικές του σεμιναρίου:

Α, Ιστορία της Μπύρας
Β. Παραγωγική διαδικασία
Γ. Κατηγορίες – Τύποι Μπύρας
Δ. Ελληνική Μικροζυθοποιία

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση, καθώς και δοκιμή προϊόντων.

Ο Γιάννης Χανιώτης είναι τεχνολόγος τροφίμων, στέλεχος πωλήσεων για 15 χρόνια σε βιομηχανία ζύθου, εκπαιδευτής και ιδιοκτήτης της Kirki Beer (με τα brands kirki και pikri).

Χώρος: Δέντρο, 1ος όροφος Loukoumi #10, πλ. Αβησσυνίας 10, Μοναστηράκι).

Πότε: Πέμπτη 19/5 και ώρες 18:00 – 20:00

Συμβολική συμμετοχή: 3 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν σε περιβαλλοντική ομάδα.

Αγοράστε το εισιτήριό σας εδώ.


Δηλώσεις συμμετοχής στο email loukoumibarevents@gmail.com με θέμα “σεμινάριο μπύρας” και με τα στοιχεία επικοινωνίας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + seventeen =

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close