Ένα βιωματικό εργαστήρι για το σεξ και τη διείσδυση ως επιθυμία και ντροπή.

Όταν το ρήμα «γαμάω» χρησιμοποιείται ευρύτατα με την έννοια της τιμωρίας, της εκδίκησης ή της ταλαιπωρίας, το να γαμιέμαι (ως γυναίκα ή ως άντρας) συχνά το βιώνουμε ως πράξη υποβιβασμού ή εξευτελισμού. Tο να «γαμιέσαι» –μεταφορικά ή κυριολεκτικά– θεωρείται κακό πράγμα.

Στο βιωματικό εργαστήρι θα κουβεντιάσουμε για τον αρνητισμό του σεξ, την ντροπή, τη διεκδίκηση της επιθυμίας μας, την έννοια της δύναμης στη σεξουαλική πράξη, το ποιος «ενεργεί» και ποιος «παθαίνει» την ώρα του σεξ.

Το βιωματικό εργαστήρι απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και σεξουαλικών προσανατολισμών. Συντονίζει ο σύμβουλος ψυχικής υγείας Λύο Καλοβυρνάς.

Το συγκεκριμένο εργαστήρι γίνεται στα πλαίσια του project «Ευτυχισμένο Εγώ / Happy Me» στον πολυχώρο Λουκούμι, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου Νοεμβρίου, 17:00-21:00. Η συμμετοχή στοιχίζει 20 ευρώ.

Πού: Στο «Λουκούμι #10» (Αβησσυνίας 10, Μοναστηράκι), και συγκεκριμένα στο «Δέντρο» (1ος όροφος).

Πόσο: 20 ευρώ/ άτομο.

Υπάρχουν περιορισμένες θέσεις, οπότε παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως. Δήλωση συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο 6983 004 337 ή στο μέιλ marizamazi@gmail.com.

Λίγα λόγια για τον Λύο Καλοβυρνά:

Ο Λύο είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας. Από το 2012 συντονίζει εργαστήρια και ομάδες για γυναίκες με θέμα τη (μη) μητρότητα και τις κοινωνικές πιέσεις που υφίστανται οι γυναίκες να γίνουν μητέρες, ομάδες αυτογνωσίας για γκέι άντρες και ομάδες για τη γυναικεία σεξουαλική επιθυμία.

*Ευχαριστώ τη Γ. για τη φράση «γαμιέμαι άγρια και είμαι εξαιρετικός άνθρωπος» («και», όχι «αλλά»!), η οποία την ανέφερε σε μία από τις ομάδες για τη γυναικεία σεξουαλική επιθυμία που οργανώνω.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 − 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.