Θες να αρχίσεις Capoeira; Θες να είναι μαζί σου και ο/η φίλος/η σου; Το  Δέντρο Gallery κάνει δώρο σε ένα τυχερό και στον φίλο του το πρώτο μάθημα δωρεάν. Για να το κερδίσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κοινοποιήσεις το event στο facebook και να στείλεις email στο loukoumibarevents@gmail.com με θέμα ”capoeira” μαζί με το ονοματεπώνυμο σου και το τηλέφωνο σου. Ο νικητής θα ενημερώθει μέσω email μια μέρα πριν το μάθημα.

 

13892169_1120644421336611_6488999666848923905_n

 

Από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και για κάθε Τρίτη και Πέμπτη, έλα στο Δέντρο Gallery να μάθεις Capoeira!

Τα μαθήματα θα γίνονται από τον Άκη Σταύρου (Redbull) κάθε Τρίτη και Πέμπτη, με το πρώτο μάθημα στις 22/09 να είναι δωρεάν!

Εκεί θα μάθεις:

  • Ενδυνάμωση
  • Τεχνική μέσω χορογραφημένων κινήσεων capoeira (sequencias)
  • Ακροβατικά και ακροβατική κίνηση
  • και άλλα πολλά!

Χώρος: Δέντρο Gallery, 1ος όροφος, Loukoumi #10

Έναρξη: 22/09

Διάρκεια: 20:00 – 21:30, κάθε Τρίτη και Πέμπτη + ένα έξτρα μάθημα ανά δύο βδομάδες

Κόστος συμμετοχής: 40 ευρώ/μήνα (10 μαθήματα/μήνα)

Για να συμμετέχεις είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής! Στείλε email στο loukoumibarevents@gmail.com με θέμα “Capoeira” και τα στοιχεία επικοινωνίας σου!

Λίγα λόγια για την Capoeira:

Η capoeira είναι μια Αφρο-Βραζιλιάνικη τέχνη που συνδυάζει στοιχεία χορού, ακροβατικών, πολεμικών τεχνών και μουσικής που αποτελούν ένα δημιουργικό και δυναμικό σύστημα έκφρασης και δομημένου αυτοσχεδιασμού. Η εκμάθηση γίνεται βάση χορογραφημένων κινήσεων και σωματικής ενδυνάμωσης εστιάζοντας στην συνεργασία. Έχει μουσικές και κινησιολογικές βάσεις στην Αφρική που έχουν αναμιχθεί με ιθαγενή και Ευρωπαϊκά στοιχεία δημιουργώντας μια πολυπολιτισμική τέχνη που έχει καθιερωθεί σαν σύμβολο ελευθερίας ανά τον κόσμο

flyer_b_side1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.