θεατρική ομάδα, τα τσάκρα μας στα άκρα, βρεγμένο σανίδι, θέατρο, παράσταση, Αβησσυνίας, Zano Danias, Δέσποινα Χαριάτη, Ιωάννα Λαπέα, Κυριακή Χατζησωφρωνίου, Avissinias, theater , zisemonadika

Στο Loukoumi LAB πετύχαμε τη θεατρική ομάδα “βρεγμένο σανίδι” να κάνει πρόβες! Τους ρωτήσαμε τι σημαίνει για εκείνους/ες να ζουν μοναδικά και μας είπαν δυο λόγια για την παράσταση που ετοιμάζουν!

Zano Danias

Για μένα, ζω μοναδικά όπως ζω τώρα, περνάω καλά, ζω μοναδικά! Και να κάνω και θέατρα! Εδώ με την Κυριακη Χατζησωφρονίου που έχει γράψει το θεατρικό έργο και παίζει, που κάνουμε για το Λουκούμι, λέγεται “Τα τσάκρα μας στα άκρα”. Εγώ έχω γράψει λίγα κειμενάκια μέσα, παίζω και το σκηνοθετώ! Μαζί μας είναι και η  Δέσποινα Χαριάτη και η Ιωάννα Λαπέα που ερμηνεύουν επίσης. 4 Μαρτίου έχουμε πρεμιέρα σας περιμένουμε, στο Loukoumi LAB!”

Κυριακή Χατζησωφρονίου

Μοναδικά σημαίνει να κάνω τα πράγματα που μου αρέσουν, αυτό σημαίνει! Τέχνη! Αυτό μ’αρέσει να κάνω, αυτό μ’αρέσει να βλέπω, αυτό αγαπώ!”

 

Η θεατρική παράσταση “Τα τσάκρα μας στα άκρα” κάνει πρεμιέρα στο Loukoumi LAB στις 4 Μαρτίου. Μείνετε συντονισμένοι/ες για λεπτομέρειες!