Κήπος στην Ταράτσα, Αβησσυνίας, Loukoumi #10 , seminar, σεμινάριο, Dancing with the Archetypes

Κυριακή 11 Ιουνίου

Dancing with the Archetypes στο Δέντρο, Loukoumi #10,
πλ. Αβησσυνίας 10

Έναρξη: 19:00
Εισφορά: 7 ευρώ

Healing Sound Project

Dancing With The Archetypes

Χορεύοντας με τα Αρχέτυπα, μέσα απ την Παράδοση των Σαμάνων απ το Περού και τον ειδικά επιλεγμένο ήχο θα γνωρίσουμε βιωματικά τις ποιότητες του Φιδιού, του Ιαγουάρου, Κολιμπρί και Αετού- Κόνδορα. Σε αυτό το μουσικόθεραπευτικό ταξίδι όντας σε Ιερό χώρο που θα χει δημιουργηθεί απ τη σαμάνο, θα μπορέσουμε να μετουσιώσουμε βαρύς κραδασμούς που προέρχονατι απο φόβο, θυμό, άχγος κι ότι μας πιέζει στο να γίνουν ”καύσιμα” μέσα απ το χορό για να έρθουμε σε καλύτερη σύνδεση με το Σώμα, το Συναίσθημα κι το Νου, με την Ψυχή και τα όμορφα Δώρα της και τελικά με το Πνεύμα μας

Η σύνδεση του σαμάνου ήταν πάντα δυνατή με τον ήχο και τη μουσική, κι έτσι κι εμείς θα θυμηθούμε αυτή τη σύνδεση
Το σώμα του γίνεται Ιεροφάντης καθώς χορεύει, ταξιδεύοντας στον υπερβατικό κόσμο, αφήνωντας το Πνεύμα του να πετάξει ως Μέγα Αετός.Η Ψυχή λικνίζεται μαζί με τους ήχους .. Τότε θυμάται τον Μύθο που ήρθε να ενσαρκώσει κι ως Κολιμπρί φέρνει το μήνυμα του Πνεύματος μέσα στη Λήθη του κόσμου που ξέχασε την Άίγλη και τη Χάρη του Ακέραιου, ‘Αφθαρτου κι Αιώνιου..Για να μπεί στο απύθμενο βάθος κι να χωθεί ως θαρραλέος Ιαγουάρος μέσα στα άδυτα του ασυνειδήτου με οδηγό την κίνηση που προκύπτει απ την ακινησία του Είναι, μέσα στο διαρκές Γίγνεσθαι κυττάρων, σκέψεων, αναμνήσεων απ το παρελθόν κι το μέλλον καθώς όλα πάλονται μέσα στο Ρυθμό και τη Δόνηση.. κι όλο αυτό το όμορφο θαύμα που προσφέρει το αεικίνητο σώμα, που μέσα του όλα ζουν κι αναπνέουν στο ρυθμό που δίνει η καρδιά με κάθε της χτύπο.

Μέσα απο μουσική ειδικά διαμορφωμένη κι πολύ προσεγμένη που έχει στόχο τη θεραπεία και τη ψυχική ανάταση, με ήχους και συχνότητες μελετημένες ώστε να δημιουργούν ένα φυσικό ιαματικό τοπίο, απενεργοποιώντας βαρείες δονήσεις που ενδέχεται να λαμβάνουμε στη καθημερινότητα μας
θα βιώσουμε την ποιότητα ιερού ήχου. Καθώς θα είμαστε ήδη σε ιερό χώρο κι χρόνο που θα βοηθά στην κάθαρση, εναρμόνηση και μετουσίωση μέσα από τον χορό θα απελευθερώσουμε συναισθήματα όπως ο θυμός, ο φόβος για να αλχημιστούν σε όμορφες και δημιουργικές ποιότητες. Με διάθεση διαλογιστική, πρόθεση ψυχοπνευματική, θα ετοιμαστούμε για τη νέα εποχή ενότητας, αφού πρώτα εναρμονιστούμε με ήχους φυσικούς και συμπαντικούς.
Καλούμε όσους και όσες θέλετε να φέρετε μαζί σας, στρωματάκια, κεριά. να κάνετε ρέικι,καθώς θα υπάρχουν θεραπευτικές ενέργειες, συχνότητες και δονήσεις στο χώρο, καθώς και να αφεθείτε στους ήχους κ να ταξιδέψετε μαζί μας.

Πότε

11 Ιούνη 2017

Ώρα έναρξης 19:00 – 23:00

Εισαγωγή στην παράδοση των σαμάνων απ το Περού και γνωριμία με τα Αρχέτυπα

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Μουσικοθεραπευτική Σύνθεση:

Φίδι
Ιαγουάρος
Κολιμπρί
Αετός-Κόνδωρας

Εισφορά: 7 ευρώ

Είσηγητές

Βαλέρια Κουδουμογιαννάκη

Eίναι Ψυχολόγος με άδεια άσκησης επαγγέλματος κι ασκεί τη σαμανική θεραπευτική, ενώ συντονίζει σεμινάρια όπως το the Munay Ki και ομάδες σε σχέση με θεραπεία κι αυτογνωσία. Έχοντας τη γνώση κι την κατανόηση κι άλλων θεραπευτικών συστημάτων όπως το Ρέικι, το Ροήζων, κι την πρακτική της θεραπευτικής μάλαξης. Εκπαιδεύτηκε από την Chris Waters στη Ρουμανία και τον Joe Molloy στο θεραπευτικό τροχό που ήρθε στη Ελλάδα με την ομάδα Spirit of the Inca in Greece.

Μάνος Χατζημανώλης

Όντας αναγνωρισμένος Sound Designer δραστηριοποιείται χρόνια στη μουσική σκηνή της Ελλάδας με συμμετοχές κ υποστήριξη σε πολλά κοινωνικά εγχειρήματα, συλλογικότητες, κέντρα διαλογισμού, ομάδες και στα πλαίσια του πολιτιστικού τους ακτιβισμού.
Με συμμετοχή σε μεγάλα φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική κ την Αφρική κ συνεργασία με πολύ μεγάλους κ καταξιωμένους μουσικούς ανά τον κόσμο.
Μέσα απο ψυχοσυναισθηματική παρατήρηση και ακρόαση, μέσα από πνευματικά ταξίδια από καρδιάς έχει πρόθεση να μεταδίδει ήχο, εικόνες, αισθήσεις, ενέργεια. Αυτό που τον εμπνεύει σε όλη του την πορεία ως καλλιτέχνης και στη συνειδητότητα του είναι το ταξίδι του στη μεγαλύτερη έρημο του κόσμου, την έρημο Σαχάρα. και στην Ελλάδα η μεγάλη του αγάπη για τη Σαμοθράκη.

Πληροφορίες : 695556701
Βαλέρια Κουδουμογιαννάκη

Scheduled past events