Κυριακή 23 Ιουλίου

Ώρα έναρξης: 19:00

Νέα Σελήνη στο Λέοντα – Η απόλαυση δημιουργεί! στο Δέντρο,

1ος όροφος, Loukoumi #10

Μία Σελήνη που επιτρέπει να γονιμοποιήσετε το σπόρο της Γυναίκας που ξέρει να κατακτά.

Πολλές φορές, συνδυάζουμε στο μυαλό μας την κατάκτηση με την πολλή δουλειά, την αφοσίωση στο στόχο μας και διάφορες άλλες πεποιθήσεις και σκέψεις. Δε διαφωνώ πως όλα έχουν την αλήθεια τους. Αλλά ένα συστατικό είναι πολύ σημαντικό για να δράσουν όλες αυτές οι ποιότητες καταλυτικά, και αυτό είναι η απόλαυση.

Θα συνδυάσουμε αυτή τη Νέα Σελήνη με τεχνικές που θα ενεργοποιήσουν την απόλαυση. Θα χορέψουμε και θα κάνουμε κινήσεις από το belly dancing που ενεργοποιούν το κέντορ Ιερού και έτσι αφυπνίζουν αυτή την ποιότητα.

Θα ενεργοποιήσουμε τη δύναμη της Κουνταλίνι με συγκεκριμένο Mantra και κίνηση, ώστε να δώσουμε την ενέργεια που χρειάζεται, για να επέλθει η ροή.

Θα ανακαλύψουμε το σύμβολο της προσωπικής μας απόλαυσης, θα κάνουμε artwork πάνω σε αυτό και θα διαλογιστούμε μαζί του, ώστε να γειώσουμε την ενέργειά του.

Μην ξεχνάτε αγαπημένες μου: η Νέα Σελήνη είναι ο πόθος, η πίστη, η ελπίδα. Ακολουθήστε τη Νέα Σελήνη σαν καραβοκύρισσες πάνω στον ωκεανό του Σύμπαντος. Βάλτε ως σημάδια τα άστρα και αφήστε να σας οδηγήσουν. Γίνετε αυτές που δεν προσμένουν στωικά, αλλά δημιουργούν.

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ

Συντονίστρια κύκλου: Shakila Ιωάννα Μπράτη
(ολιστική ενεργειακή θεραπεύτρια, life coach γυναικών, συντονίστρια κύκλου γυναικών Blossoming Goddess, Earth Medicine Keeper, ενεργειακή ψυχοθεραπεύτρια)

Scheduled past events