Λίγο πριν το live στο LAB (loukoumi bar) συναντήσαμε τους SKG΄s DUB ALLIENCE να απολαμβάνουν το menu του loukoumi bar και να συζητούν. Πολύ cool τύποι με άποψη και όρεξη για κουβέντα…

Τo ιδιαίτερο σχήμα από την Θεσσαλονίκη απαρτίζεται από τον Big Shine, Digital Monk , Lorrd και Μellow Mood.

Είναι καλλιτέχνες που έχουν διαφορετικά project ο καθένας (Ρόδες, UnitedMoriginal Beats – Κακό Συνταπάντημα) αλλά με κοινό στόχο την καλή μουσική.

-Πώς έγινε το ξεκίνημα των SKG΄s Dub Allience;

Η κουλτούρα μας αποτελείται από μικρό πυρήνα και γι΄ αύτο το λόγο ήταν αναμενόμενο να βρεθούμε και μουσικά. Μετά από πολλά πάρτι, φεστιβάλ και Dj set αποφασίσαμε να μπούμε όλοι μαζί στο στούντιο για να δημιουργήσουμε κάτι νέο.

Tο σημερινό project είναι πολύ μακριά από τα προηγούμενα δικά σας;

Ναι και όχι… (γέλια) Κατά κύριο λόγο όχι, είναι σαν να λέμε ότι ήμασταν 3 νερά που μπήκαν σε κοινή ροή, δεν αλλάξαμε απλά προσαρμοστήκαμε και ενωθήκαμε.

-Πόσο καιρό συμβάλλουν οι SKG΄s Dub Allience στη μουσική;

O καθένας είχε μια πορεία χρόνων πριν συνδεθούμε αλλά κατά μέσο όρο είμαστε

ενεργοί και μαζί αλλά και χωριστά περίπου μία δεκαετία.

-Έχετε συνεργασίες στο βιογραφικό σας που νομίζω ότι είστε αρκετά περίφανoι για αυτές, μιλήστε μας γι’ αυτό.

Το τελευταίο εξάμηνο αλλά και παλαιότερα συνεργαστήκαμε με μεγάλα ονόματα και από την εγχώρια αλλά και την παγκόσμια μουσική σκηνή. Συνεργασίες όπως : ( Dub pistols, High Tone, Mad Proffessor, Zion Train, Alborosie, Dub Inc κ.α). Μας έκαναν αρκετά χαρούμενους και είναι σαν να μας εκπληρώνεται ένα όνειρο. Το να μας επιλέγουν τέτοια ονόματα είναι τιμή μας.

-Το Σάββατο στο LAB τι θα μας παρουσιάσετε;

Θα βάλουμε πρώτα απ΄όλα την θετική μας ενέργεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα,

θα παίξουμε κομμάτια από τα παλιά, ακυκλοφόρητα remix που αναμένουμε να βγουν αλλά και ένα μικρό preview από τα νέα μας κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν προσεχώς.

-Με ποιες λέξεις θα περιγράφατε την μπάντα σας;

Elephant bass γιατί τα μπάσα μας είναι βαριά σαν τον ελέφαντα και γιατί είναι ο αληθινός βασιλιάς της ζούγκλας. Τα μπάσα μας είναι ένα στοιχείο που εξιτάρει πολύ τον κόσμο αλλά και τον διασκεζάζει.

-Οι SKG΄s Dub Allience εξελήχθηκαν όπως θέλατε;

Τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα απ΄ όσο περιμέναμε, στην αρχή ήμασταν λίγοι και σταδιακά όλο και αυξανόμαστε και αυτό διαπιστώνεται και στα live μας όπου βλέπουμε ότι η προσέλευση του κόσμου πληθαίνει συνεχώς, γι’ αύτο κι εμείς να κάνουμε σίγα αλλά σταθερά βήματα.

-Ετοιμάζετε νέα δισκογραφική δουλειά ;

Ναι, ο τίτλος του δίσκου είναι ¨The Allience EP¨ και προορίζεται να βγει το καλοκαίρι. Επίσης στις αρχές του 2018 θα κυκλοφορήσει και το Elephant Bass σε remix μαζί με μεγάλους καλλιτέχνες όπως οι Dub Pistols , Μad Proffessor κ.α.