To alternative day festival έχει ως θέμα την ετεροκανονικότητα, μέσα από ένα παιχνίδι αντιθέσεων. Στη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα παρουσιαστούν ομιλίες και βιωματικά δρωμενα από εξειδικευμένες παρουσίες, που θα μας δείξουν νέους τρόπους διαχείρισης των διαφόρων τομέων της ζωής μας. Έτσι, θα μάθουμε πώς να ενεργούμε στις εκάστοτε καταστάσεις, πώς να αντιλαμβανόμαστε, τόσο τη δική μας στάση και συμπεριφορά, όπως και συμβολή μας στις σχεσεις, όσο και των άλλων, κατανοωντας τη θέση τους. Με αυτον τον τροπο, θα μάθουμε να σχετιζόμαστε με το διαφορετικό, τόσο μέσα μας, όσο και γύρω μας…

Παρακάτω θα μάθουμε για όλα τα  μέλη του φεστιβάλ και το έργο τους…

Ανθοιάματα: εκχύλισματα ανθών που καταπολεμούν ψυχοσωματικά προβλήματα. Όπως το άγχος, κρίσεις πανικού, αυπνία διαταραχές προσωπικότητας, βία, νεύρα, εξάψεις, ανορεξία, σχέσεις, φοβίες, απώλειες, σοκ, εξαρτήσεις και τράυματα.

”Μετά από πολύ μελέτη στο συγκεκριμένο είδος, αποφάσισα να ασχοληθώ εκτενέστερα με αυτή την μορφή θεραπείας, η οποία είναι μια σειρά από σταγόνες που χρησιμοποιούντε όταν τις διαλύσεις σε κάποια τροφή/ρόφημα” όπως μας δήλωσε η κ. Βασιλική Γκίκα.

 

 

 

Ζωοφιλική ένωση Ηλιούπολης.

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης είναι ένα από τα πλέον ενεργά σωματεία στην Ελλάδα. Ο λόγος που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ είναι για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις προσπάθειες του φιλοζωικού κινήματος. Στα πλαίσια της σημερινής διοργάνωσης εκτός απο ενημερωτικά φυλλάδια που διανέμονται δωρεάν, πωλούν διάφορα αντικείμενα όπως : κούπες, ημερολόγια κι άλλα μικρά αντικείμενα με σκοπό να ενισχύσουν την φιλοζωική τους δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://bit.ly/2i8mWNn

 

 

Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος

Το <<Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος>> είναι μια Αστική ΜΗ Κερδοσκοπική Εταιρία που ιδρύθηκε στις 25 Ιουλίου 2008. Στόχος της ειναι να καλύψει την ανάγκη ατόμων με προβλήματα όρασης την ασφαλέστερη μετακίνηση τους με χρήση ΣΚΥΛΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ενώ παράλληλα τα άτομα με αναπηρίες να καλύψουν την ανάγκη της μετακίνησης και εκυπηρέτησής του  με την χρήση ΣΚΥΛΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. Σκοπός της συμμετοχής τους είναι η διάδωση ενός σχετικά νέου εγχειρήματος το οποίο δεν είναι ακόμα ευρέως γνώστο στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.greekguidedogs.gr/

 

 

FOREVER word leader in Aloe Vera 

Τα προιόντα της  Forever διαθέτουν επαναστατηκές μεθόδους σταθεροποίησης της αλόης που διασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα των προιόντων της εταίριας με βάση την αλόη βέρα. Σκοπός της παρουσίας της σήμερα είναι να βοηθήσει εσάς και την οικογένειά σας να δείχνετε και να αισθάνεσθε καλύτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες http://foreverliving.com/ .

 

EΑRTH CRYSTAL

Η Earth Crystal  δημιουργεί  χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα μόνο από φυσικά υλικά. Ιδιαίτερο υλικό της είναι οι διάφοροι πολύχρωμοι κρύσταλλοι και καθένας από αυτούς έχουν  μία ξεχωριστή έννοια. Ο λόγος που συμμετείχαν στο alternative day festival είναι το πνευματικό αλλά και το εναλλακτικό  του στοιχείο.

Για περισσότερες πληροφορίες http://bit.ly/2i8mWNn

 

ΒODHI HALL 

Ένα κέντρο ευεξίας κι ενναλακτικών θεραποιών στην Νέα Σμύρνη.

Είναι ο κατάλληλος χώρος για Yoga , δίαφορές ευεργετικές θεραπείες αλλά και μεθόδους μασάζ. Κατά καιρούς γίνονται και σεμινάρια που αφορούν και την ευσυνειδητότητα. Ο χώρος μας είναι καινούργιος αν και εμείς ασχολούμαστε πολλά χρόνια πριν. Η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.bodhihall.gr/epikoinonia

 

DETA ELIS 

H εταιρία DETA ELIS κατέχει τα δικααιώματα της παγκόσμιας πατέντας στην κατασκευή ασύρματων και φορητών συσκεύων βιοσυντονισμού.  Ο βιοσυντονισμός είναι μία μέθοδος που βοηθάει τον άνθρωπο να δει σε τι στάδια βρίσκονται η υγεία των οργάνων σε σχέση με το σύστημά τους  και τις συχνότητές τους. Η μέθοδος αυτή έχει αναγνωριστεί ως εναλλακτική ιατρική.

Για περισσότερες πληροφορίες http://viosintonizw.gr/