Αφού λύσαμε τον γρίφο για το τί κοινό έχουν οι Nirvana και οι  Sex Pistols ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε ποιο ήταν το αγαπημένο στυλιστικό στοιχείο εκείνης της δυναμικής κοπέλας από την ταίνια του Tarantino Kill Bill…

Για όσους αναρωτιέστε ακόμα η μαγική λέξη είναι και πάλι το καρό και πιο συγκεκριμένα η καρό φούστα! Έχουμε αναφέρει στο παρελθόν πόσο στυλάτο είναι το καρό ως πουκάμισο αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πούμε για το αγαπημένο κομμάτι των περισσότερων κοριτσιών που δεν είναι άλλο απο τη φούστα με το σκωτζέζικο print. Όπως θα έλεγαν και οι fashionista  το συγκεκριμένο ρούχο θα είναι μια από τις πιο μοντέρνες και στυλάτες τάσεις της φετεινής σεζόν. Εμείς σαν  #loukoumifashionteam και σαν λάτρεις του καρό θα πούμε ότι συμφωνούμε και θα προσθέσουμε ότι το καρό δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα και ότι είναι ένα από τα πιο Vintage κομμάτια.

Για όσα κορίτσια αναρωτιέστε πως μπορείτε να συνδυάσετε τις καρό φούστες σας έχουμε τη λύση! Για κάποιο λόγο το καρό είναι τόσο ανεπιτήδευτα σέξυ που μπορείς να το συνδυάσεις σχεδόν με τα πάντα και να φαίνεται υπέροχο. Μία από τις προτάσεις του Δέντρου είναι χοντρά πουλόβερ και οπάκ καλσόν,  πουκάμισα με λεπτομέρεις και φιόγκους στο λαιμό ακόμα και με ένα τζάκετ, ενώ αν  είσαι φαν του rock-style μπορείς σίγουρα να φορέσεις την καρό φούστα σου με ένα μαύρο τοπ συνδυασμένο με δερμάτινο τζάκετ και έντονα αξεσουάρ σε λαιμό και χέρια.

 

ΥΓ. Αν σου αρέσουν οι στύλιστικές μας απόψεις μπορείς να μας στείλεις μήνυμα τo δικό σου αγαπημένο ρούχο ή  αξεσουάρ και θα γίνει το επόμενο θέμα!