Το Σάββατο 25/11 έρχεται το Pressplay από τους Djs  George Michas και Alex Melis στο Loukoumi Bar !Ετοιμαζόμαστε για μία μοναδική εμπειρία με κυρίαρχη την ηλεκτρονική μουσική… λίγο πριν το party μιλήσαμε μαζί τους  και σας τους παρουσιάζουμε…

 

Πώς ξεκινήσατε να ασχολείστε με το djing και την οργάνωση των parties ;

Γενικά υπήρχαν πολλά ερεθίσματα από τον κοντινό μας κύκλο και περισσότερο από τον οικογενειακό. Είχαμε πολλές επιρροές και αυτό ήταν ένα δυνατό ερέθισμα για να ξεκινήσουμε. ΄Ηταν όλο το κλίμα θετικό και μαγνητικό , σαν νέοι φυσικά γοητευτήκαμε από αυτό, αλλά και από την καλή ενέργεια και το χαμόγελο που βλέπαμε από το κοινό μας.

Με ποια άλλα είδη μουσικής εκτός από Tech και House σας αρέσει να πειραματίζεστε;

Ο πυρήνας μας πάντα θα αποτελείται απο την ηλεκτρονική μουσική, αλλά αγαπάμε και άλλα είδη όπως είναι η jazz , fun, disco, αλλά και τα παντρέματα αυτών μαζί με την ηλεκτρονική μουσική.

Εκτός από το  djing έχετε δημιουργήσει και δικές σας παραγώγές;

Στο παρελθόν είχαν υπάρξει κάποια μικρά βήματα προς την παραγωγή το οποία όμως έκλεισαν τον κύκλο τους γρήγορα και συνέχισε η ολοκληρωτική αφοσίωση στο djing. Πλέον επειδή έχουμε και το στούντιο κάνουμε πολλές συνεργασίες με παραγωγούς και με άλλους καλλιτέχνες  μέσα από τις οποίες προκύπτει ένα διαφορετικό  μουσικό αποτέλεσμα.

Η μουσική είναι ένας τρόπος έκφρασης; 

Τη μουσική την βλέπουμε σαν ένα όραμα δημιουργίας, το οποίο ξεκινά σαν σενάριο, σκηνοθετείς το δικό σου έργο και όταν το προωθείς παίρνεις πίσω την ενέργεια του κόσμου και βλέπεις την ικανοποίηση στα μάτια τους, στον τρόπο που χαμογελούν, αλλά ακόμα και  στον τρόπο που εκφράζονται όταν διασκεδάζουν. Ουσιαστικά με την μουσική δίνεις και παίρνεις ενέργεια.

Πώς είναι να είσαι Dj και να διοργανώνεις τα parties ταυτόχρονα;

Υπάρχει ένα όμορφο άγχος και είναι λογικό να υπάρχει. Είναι μια εσωτερική παρακίνηση η οποία μας ωθεί στην δημιουργία. Αφού αρχίσαμε με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς γιατί πιστεύουμε ότι αποδίδει. Πάντα έχουμε να  προτείνουμε νέες ιδέες και έχουμε επιθυμία να τις υλοποιούμε.

Τι ετοιμάζετε αυτό το Σάββατο  στο Loukoumi Bar ;

Το Loukoumi  είναι ένας χώρος θετικός και πολύ φιλόξενος και πάντα το επιλέγουμε για τα parties μας. To project του Σαββάτου ονομάζεται Ρressplay,  η βάση του θα είναι η ηλεκτρονική μουσική και άλλα παρακλάδια της με  τα οποία θα τα  παντρέψουμε, γενικότερα μας αρέσουν τέτοιου είδους αντιθέσεις και στο συγκεκριμένο project την εφαρμόζουμε με τον απόλυτο δυνατό τρόπο.

 Έχετε συνεργαστεί και με international παραγωγούς, ποιους έχετε ξεχωρίσει μέσα από αυτή την εμπειρία;

Kάποιες συνεργασίες για τις οποίες είμαστε χαρούμενοι που έγιναν  είναι με τον παραγωγό Oxia ο οποίος είναι υπόδειγμα ολοκληρωμένου καλλιτέχνη, αλλά και με τους Milk and Sugar. Με τους συγκεκριμένους είχαμε πολύ καλή μουσική επαφή και αυτό το συναίσθημα το μεταδίδαμε και στον κόσμο που ήταν εκεί. Υπήρχε ενέργεια ήταν κάτι πολύ αληθινό και αξέχαστο.

 

Πείτε μας τρεις λέξεις με τις οποίες θα περιγράφατε την εμπειρία σας στο Loukoumi Bar.

Καταρχήν το loukoumi είναι ένα από τα αγαπημένα μας στέκια. Υπάρχει ζεστό κλίμα και πολλά χαμόγελα που πλέον δεν το βλέπεις συχνά. Αν θα έπρεπε να το χαρακτηρίσουμε με τρεις λέξεις αυτές θα ήταν : παιχνιδιάρικο, φιλόξενο και ενδιαφέρον…