Ο Δεκέμβρης ξεκινάει δυναμικά!

Μείνε συντονισμένος/η για τις εκπλήξεις που έρχονται..

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 

 

Bollywood χορός στο Δέντρο Gallery! Μάθε την τέχνη του bollywood, κάθε Παρασκευή, 20:30 – 22:00.

 

 

 

 

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 

Dancing In pres. Mr. Deka & Alessio Viggiano (RSVP) at LAB. Η Dancing In παρουσιάζει τους ταλαντούχους Ιταλούς DJs MR DEKA και Alessio Viggiano για ένα απόλυτα μοναδικό b2b prive party.  Date time: 23:30. Για πληροφορίες σχετικά με τον χώρο και τα εισιτήρια θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, καθώς θα πρέπει να “κλείσετε” την προσέλευση σας.

 

 

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 

 

Live drawing στο Δέντρο Gallery. Είσαι επαγγελματίας στο σκίτσο ή σε ενδιαφέρει να εξασκήσεις το ταλέντο σου; Πάρε τα υλικά σου κι έλα στο Δέντρο Gallery να σκιτσάρεις! Κάθε Τετάρτη στις 18:30.

 

 

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

  • Bollywood χορός!
  • Into the woods at Loukoumi Bar. ο fORESTER θα παρουσιάσει μέρος από καινούριες του παραγωγές iNTO tHE wOODS αλλά και χαρακτηριστικά του ήχου του κομμάτια σε μια άκρος tECHNO βραδιά! Date time : 20:30, free entrance

  • Yellow Claw / New Talents DJ Contest / 8.12 / LAB! Ο διαγωνισμός για το opening act στο show των Yellow Claw μόλις αναβαθμίστηκε, σε συνεργασία με την Jägermeister, τα Grey Studios Athens και το God is a DJ.gr. Ο διαγωνισμός λήγει στις 1 Δεκεμβρίου και το battle μεταξύ των πρώτων 5 της ψηφορορίας θα γίνει σε live στις 8 Δεκεμβρίου στο LAB. Date time: 23:00, entrance 5 euros

 

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 

Serial Killaz (UK) at LAB. Το θρυλικό Jungle act SERIAL KILLAZ από το Λονδίνο, για πρώτη φορά στην Αθήνα! Μαζί οι Blend Mishkin, Bass Delight, Insom και ο Selector Nesta ενώ ο MC Yinka θα αναλάβει το hosting της βραδιάς! Για να μην περιμένεις, κλείσε τη θέση σου ΕΔΩ!

 

Διαγωνισμός για το event: Μία (1) διπλή πρόσκληση! Μάθε ΕΔΩ πως να την κερδίσεις!

 

 

Welcome to Jamrock / Rigas Dexx & Mic at Loukoumi Bar!

Το Welcome to Jamrock είναι ένα ηχητικό ταξίδι που ξεκινάει απο τη Jamaica, χωρίς πλάνο, προορισμό και διαβατήριο!! Στο πιλοτήριο και στο μικρόφωνο, θα βρίσκεται αυτοσχεδιάζοντας ο Ρήγας.

Date time: 22:00 free entrance

 

 

 

 

Μην χάσεις! Το σεμινάριο της Άννας Στεφάνου για να γίνεις μάστερ της τέχνης του κοσμήματος. Το ξεχωριστό; Θα μάθεις να δημιουργείς τα δικά σου κοσμήματα από.. τσιμέντο και άλλα βιομηχανικά συχνής χρήσης! Κλείσε τη θέση σου ΕΔΩ !

σεμινάριο, εργαστήρι, κόσμημα, χειροτέχνες, Αβησσυνίας, Αθήνα, Λουκούμι, Άννα Στεφάνου, τσιμέντο, βιομηχανικά υλικά, workshop, Avissinias, Athens, Loukoumi
Φτιάξε το δικό σου κόσμημα από … τσιμέντο!