χοροθεραπεία , Δέντρο Gallery , Loukoumi Bar, Loukoumi#10, Avissinias ,

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Χοροθεραπεία με έναν άνθρωπο που αγαπάς στο Δέντρο Gallery,

Loukoumi #10, πλ. Αβησσυνίας 10

Ώρες: 17:30 – 19:30

Το τέλος του έτους και οι αρχές των εορτών είναι μια ρωγμή, μια διαφορετική στιγμή στον χρόνο τον καθημερινό. Είτε χαιρόμαστε επειδή περιμένουμε να σμίξουμε με αγαπημένους και να ξεκουραστούμε, είτε λυπούμαστε για την κατανάλωση, την αδιαφορία και την ψευτιά που χαρακτηρίζουν εκείνες τις γιορτές, μία είναι η κοινή μας επιθυμία: να μοιραζόμαστε αυτό που νοιώθουμε!
Έτσι προτείνω μια συνάντηση, μια ευκαιρία για μοιρασιά, για ζεστασιά και για νοιάξιμο. Μια συνάντηση πριν τις γιορτές για να εκφράσουμε όσα δεν χωράνε στα τρεχάματα των προετοιμασιών. Ένα εργαστήρι χοροθεραπείας για να δώσουμε και να λάβουμε, για να φροντίσουμε και για να φροντιστούμε, για την εφήμερη εγγύτητα ενός αγγίγματος.

Στο εργαστήρι μπορείτε να έρθετε μόνοι σας ή μόνες σας, αλλά μπορείτε επίσης να έρθετε με κάποιον ή κάποια αγαπημένο,η που θέλετε να βιώσετε ένα διαφορετικό «μαζί». Σε αυτό το εργαστήρι, η διαφορετικότητα είναι αυτή που θα μας οδηγήσει: άτομα με δυσκολίες μαζί με τους συνοδούς τους, εγγόνια με τους παππουδογιαγιάδες, μελαγχολικοί, μελαγχολικές με τους και τις φίλους,ες, αδέρφια, ζευγάρια ή φίλοι, σε μια ευκαιρία να μοιραζόμαστε το σώμα μας, την έκφραση και το νοιώθω μας, να επικοινωνούμε και να χορταίνουμε αυτά που καμιά φορά είναι δύσκολο να ειπωθούν με λόγια.

Το εργαστήρι περιλαμβάνει μια δίωρη συνάντηση σωματικής, θεατρικής και κινητικής μοιρασιάς όπου θα επιδιώξουμε να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον με τους πιο απλούς και άμεσους τρόπους: να χορεύουμε, να παίζουμε, να είμαστε μαζί.

Συμμετοχή: 10 ευρώ (ατομικά), 15 ευρώ (το ζευγάρι) + Φ.Π.Α.
Πληροφορίες και κρατήσεις: 6977074764
Στο Loukoumi #10/Δέντρο – πλ. Αβησσυνίας 10, Μοναστηράκι – Τετάρτη 20 Δεκέμβρη 5.30μμ-7.30μμ
Για ενήλικες και έφηβους.ες από 15 ετών – δεν χρειάζεται καμιά εμπειρία, ευκολία κλπ. στην κίνηση. Απαιτείται μόνο άνετος ρουχισμός και καλτσάκια – ευπρόσδεκτοι ΑμεΑ, με την προϋπόθεση ότι μπορούν να ανέβουν σκάλες (δυστυχώς φίλοι και φίλες, ο χώρος δεν είναι προσβάσιμος με αμαξίδιο).

Αλεξάνδρα Περιστεράκη, Msc Θεραπείας μέσω Τέχνης (θέατρο & χορός)

Scheduled seminars