Β…

Ι…

Ν…

Τ…

Α…

Ζ…

…Και ο γρίφος λύθηκε!

Είναι τελικά εφικτό να μπορείς να ψωνίσεις ένα ολοκληρωμένο σύνολο μόνο με 30 ευρώ? Θα σου απαντήσω με την παρακάτω φωτογραφία…

vintage second hand dress red woman
(vintage red dress)

Σε ενθουσίασε το νέο μου outfit ? Αναρωτιέσαι πόσο να κόστισαν όλα αυτά τα ρούχα? Εντάξει θα σου πω… Απογείωσα το στυλ μου με λιγότερα από 30 ευρώ. Η νέα τάση του Vintage second hand αρχίζει να γίνεται πιο διαδεδομένη στην Ελλαδα τον τελευταίο καιρό και λέω στην Ελλάδα γιατί στο εξωτερικό το second hand έχει γίνει τρόπος ζωής.

Γενικά στα ρούχα που θα ψωνίσω δίνω μεγάλη βάση και η αλήθεια είναι πως ξόδευα και λίγο παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται κάποιες φορές, γιατί πίστευα πως για να είναι κάτι ποιοτικό θα πρέπει να είναι και ακριβό. Η vintage second hand συλλογή του Δέντρου ήρθε να καταρρίψει αυτόν το μύθο! Αν όμως είσαι προιδεασμένος με το ένστικτο της αμφισβήτησης θα σου αναφέρω μερικά κριτήρια ακόμα που ίσως σου αλλάξουν γνώμη:

 

1) Ψωνίζω επώνυμα ρούχα σε υπερβολικά χαμηλές τιμές.

 

 

 

 

 

 

 

2) Τα ρούχα που μπορώ να βρω είναι πάντοτε διαχρονικά όσο κι αν αλλάζουν οι τάσεις της μόδας.

3) Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

4)Αν και πολύ οικονομικά έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα ( σκέψου πως για να είναι second hand και να είναι ακόμα σαν καινούργια πόσο πολύ αντέχουν στον χρόνο).

 

YΓ : Στείλε μας κι εσύ τα στυλιστικά σου tips ή γράψε μας τί θα ήθελες να να διαβάσεις στο επόμενο post του Vintage Market News…