Άκουσε το Live εδώ

 

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

Melting Records w/ Kognitif, Ours Samplus & Special Guests at LAB,

Avissinias sq. 10, Loukoumi#10

Date time: 21:00 – 02:00

Εισιτήριο στο ταμείο : 8 Ευρώ
Προπώληση : 6 Ευρώ

Η Melting Records υποδεχεται τους :

———LINE UP———
Kognitif official (FR)
Ours Samplus (FR)
Moderator (GR)
AndyFellaz (GR)
+ GUESTS
TWINSANITY (UK/GR)
SugahSpank! (GR)

Χορηγοι Επικοινωνίας : Milk & Chocolate & puzzlemag.gr

Eυχαριστούμε για το μεγα-sponsor τους φίλους μας στο
Mr B’s dog n go – Πλατεια Κυψελης 13 (Πλατεια Καναρη)

———INFO———

H ανεξάρτητη Ελληνική δισκογραφική κολλεκτίβα Melting Records διοργανώνει μια hip hop / downtempo βραδυά στο LAB, συγκεντρώνοντας καλλιτέχνες από Ελλάδα και Γαλλία. Η βραδυά πλαισιώνεται από τους Kognitif (FR), Our samplus (FR), Moderator (GR), Andyfellaz (GR) με special guests το δίδυμο Twinsanity (UK/GR) και την Sugahspank! (GR).
——————————————
KOGNITIF

https://www.facebook.com/KognitifOfficial

Για μιά ακόμη φορά, ο αγαπημένος στο ελληνικό (και όχι μόνο) κοινό, Kognitif official από το Poitiers της Γαλλίας. Έχει ήδη 3 επιτυχημένα studio albums -My Space World (2012), Monometric (2014) & Soul Food (2016)-, και αμέτρητες εμφανίσεις στο πλάι μεγάλων παραγωγών όπως τον Grammatik, Wax Tailor κ.α. Στο Live αυτό θα παρουσιάσει και κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο του.
——————————————
OURS SAMPLUS

https://www.facebook.com/OursSamplus

Επίσης απο τη Γαλλία, στη βραδυά θα βρεθούν και οι Ours Samplus (FR). Όποιος ψάξει τις έννοιες jazzy hip hop, electro/swing hop στις διαδικτυακές πλατφόρμες μουσικής θα πέσει σίγουρα πάνω σε μια από τις κυκλοφορίες τους. Τα mixtape τους χτυπάνε εκατομμύρια plays και οι κυκλοφορίες τους με την διεθνή κολλεκτίβα Tour de Manege είναι απο τις κλασσικότερες συλλογές instrumental/abstract hip hop.
——————————————
MODERATOR

https://www.facebook.com/TheModeratorMusic

Μαζί επίσης ο φίλος Moderator (GR), ένας από τους πιό πολλά υποσχόμενους Έλληνες παραγωγούς downtempo/instrumental hip hop. Οι κυκλοφορίες του ξεκινούν το 2012, αλλά το άλμπουμ του, World Within που πρωτο-κυκλοφόρησε στην Cult Classic Records (UK) το 2015 κατέκτησε την κορυφή των charts στις διαδυκτιακές πλατφόρμες μουσικής. Η Melting Records θα έχει την τιμή να κυκλοφορήσει το άλμπουμ σε μερικούς μήνες σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Έχει επίσης κυκλοφορήσει ένα studio album στη σειρά Street Bangez (vol. 10 – 2016) της Cold Busted (US), στην ίδια σειρά κυκλοφοριών με τους Grammatik (SI), Poldoore (BE).
——————————————
ANDYFELLAZ
https://andyfellaz.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pg/AndyFellazMusic

To Ελληνικό δίδυμο AndyFellaz, αποτελούμενο από τον Billa Quase (Beatquick) και Νίκο Μαρτζιώκα (Wolfy Funk Project) θα μας ταξιδέψουν υπό του ύφους ’90s hip hop, trip hop, Latin montunos, jazz, και lounge και θα παιξουν κομματια απο το τελευταίο τους άλμπουμ BeatBop Street (Cold Busted) αλλα και το τελευταίο τους single ”Το Γέλιο” (Laughing).
——————————————
TWINSANITY

https://www.facebook.com/twinsanitycrew/

Μαζί τους θα τζαμάρουν το δίδυμο TWINSANITY (UK/GR), ήδη γνωστοί στο ευρύ κοινό, τα αδέρφια Ray & Γιάννης, μετρούν ήδη μια δισκογραφική δουλειά, το Quest (2016). Η Melting Records θα έχει τη τιμή να κυκλοφορήσει το νέο τους album το 2018 με τίτλο Vulture Culture.
——————————————
SUGAHSPANK

https://www.facebook.com/sugahspank.kalafati
Μαζι με όλους αυτούς και μια γνώριμη από τα παλιά, η ταλαντούχα Sugahspank Georgia Kalafati (Cast-a-Blast Recordings) (GR), θα επιστρέψει για μια μοναδική εμφάνιση σε freestyle διαθέση όπου θα παρουσιάσει και αυτή με τη σειρά της μερικά ακυκλοφόρητα!!!
——————————————
MELTING RECORDS
https://melting-records.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/meltingrecs

H Melting Records είναι μία νέα ανεξάρτητη δισκογραφική κολλεκτίβα. Από το 2014 μετράει 3 χρόνια παρουσίας με 9 κυκλοφορίες με Έλληνες και ξένους δημιουργούς, με κύριο θέμα την instrumental hip hop, downtempo & trip hop μουσική. Με πυρήνα την Αθήνα και μέλη σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, δίνει έμφαση στην προώθηση της downtempo μουσικης από νέους και ανερχόμενους παραγωγούς.

Eυχαριστουμε πολυ τοn Kareem SilkBastard από τους SilkBastards για τήν αφίσα! https://www.facebook.com/Silkbastards

Εισιτήριο στο ταμείο : 8 Ευρώ
Προπώληση : 6 Ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 μμ

from to
Scheduled Lab events Loukoumi Bar events past events