χοροθεραπεία , Δέντρο Gallery , Loukoumi Bar, Loukoumi#10, Avissinias ,

Τετάρτη 31 Γενάρη,

5.30μμ-7.30μμ

“Χοροθεραπεία με έναν άνθρωπο που αγαπάς” στο Δέντρο Gallery,

Loukoumi#10, πλ. Αβησσυνίας 10

Στη μέση του χειμώνα, μια συνάντηση, μια ευκαιρία για μοιρασιά, για ζεστασιά και για νοιάξιμο. Μια συνάντηση για να εκφράσουμε όσα δεν χωράνε στα τρεχάματα της καθημερινότητας. Μια συνάντηση για να δώσουμε και να λάβουμε, για να φροντίσουμε και για να φροντιστούμε, για την εφήμερη εγγύτητα ενός αγγίγματος.

Στο εργαστήρι «χοροθεραπεία με έναν άνθρωπο που αγαπάς», μπορείτε να έρθετε μόνοι σας ή μόνες σας, αλλά μπορείτε επίσης να έρθετε με κάποιον ή κάποια αγαπημένο,ή που θέλετε να βιώσετε ένα διαφορετικό «μαζί». Σε αυτό το εργαστήρι, η διαφορετικότητα είναι αυτή που θα μας οδηγήσει: άτομα με δυσκολίες μαζί με τους συνοδούς τους, εγγόνια με τους παππουδογιαγιάδες, μελαγχολικοί, μελαγχολικές με τους και τις φίλους,ες, αδέρφια, ζευγάρια ή φίλοι.ες, σε έναν κοινό χώρο και τόπο για να εκφράσουμε αυτά που καμιά φορά είναι δύσκολο να ειπωθούν με λόγια.
Το εργαστήρι περιλαμβάνει μια δίωρη συνάντηση σωματικής, θεατρικής και κινητικής μοιρασιάς όπου θα επιδιώξουμε να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον με τους πιο απλούς και άμεσους τρόπους: να χορεύουμε, να παίζουμε, να είμαστε μαζί.

Απευθύνεται σε ενήλικες και έφηβους/ες από 15 ετών – δεν χρειάζεται καμιά εμπειρία, ευκολία κλπ. στην κίνηση. Απαιτείται μόνο άνετος ρουχισμός και καλτσάκια – ευπρόσδεκτοι ΑμεΑ, με την προϋπόθεση ότι μπορούν να ανέβουν σκάλες (δυστυχώς φίλοι και φίλες, ο χώρος δεν είναι προσβάσιμος με αμαξίδιο).

Συμμετοχή: 10 ευρώ (ατομικά), 15 ευρώ (το ζευγάρι) + Φ.Π.Α.
Πληροφορίες και κρατήσεις: 6977074764
Στο Loukoumi #10/Δέντρο – πλ. Αβησσυνίας 10, Μοναστηράκι – Τετάρτη 31 Γενάρη, 5.30μμ-7.30μμ

Αλεξάνδρα Περιστεράκη, Msc Θεραπείας μέσω Τέχνης (θέατρο & χορός)

Scheduled past events seminars Είδαμε και μας άρεσε