Παρασκευή 1 Ιουνίου

Rainbow Dancers Pride Party στο LAB

21:00 – 03:00

Ένα από τα πολύ σημαντικά μας Latin Party. Το Pride party γίνεται για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας στην συμμετοχή της στα χορευτικά show των Pride 2018.

Σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο στο Loukoumi Bar & Loukoumi #10 σε μια καινούργια συνεργασία με ένα από τα ποιο γνωστά μαγαζιά του κέντρου.

Mουσική και χορογραφίες από τον Dimitris Kokkonis . Ελάτε να γνωριστούμε, να χορέψουμε και να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά. Θα ξεφαντώσουμε και πάλι με ρυθμούς Salsa, Bachata, Merengue, Reggaeton, Mambo ,Rock & Roll αλλά και με πολύ Dance Music από ξένες και πολύ Queer επιτυχίες.

Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε τα βήματα. Απλά να έχετε την επιθυμία να διασκεδάσετε έστω και πίνοντας το κρασί σας και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

Σε αυτό το party επειδή εκτιμάμε πάρα πολύ την συνεισφορά σας στον σκοπό μας θα έχουμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και χορογραφίες για όλους.

Είσοδος με κρασί ή μπύρα 6 ευρώ και δυνατότητα ποτού με έξτρα 2 ευρώ.

Να ευχαριστήσουμε για την αφίσα μας την Stella St για το consept και την γραφιστική δουλειά. Τα Μονδέλα μας Nicoletta-Maria Lagga και Vangelis Makris για την υπομονή τους . Την Marina Stavrakaki για την εκτέλεση του μακιγιάζ.

Δες το fb event ΕΔΩ.

from to
Scheduled past events