Σάββατο 7 Ιουλίου

Rainbow Dancers Awards στο LAB

έναρξη: 22:00

Το τελευταίο Latin Party μας για την περίοδο 2017-2018. Είναι πλέων ένας νέος θεσμός για την ομάδα στο τελευταίο μας πάρτι να γίνεται και οι απονομή βραβείων για τους μαθητές όλων των ομάδων.

Η απονομή θα γίνει μέσω ψηφοφορίας του κοινού. Μέσα στο event αλλά και στην ομάδα θα βρείτε τις υπέροχες κατηγορίες μας. Κάντε Like και βοηθήστε μας να επιλέξουμε τον νικητή της κάθε κατηγορίας .

Σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο στο Loukoumi Bar & Loukoumi #10 σε μια καινούργια συνεργασία με ένα από τα ποιο γνωστά μαγαζιά του κέντρου. Ακριβός απέναντι από το Loukoumi Bar το Lab είναι ένας υπέροχος χώρος εκδηλώσεων τον οποίο οι υπεύθυνοι του μαγαζιού έχουν διαθέσει για την στήριξη πολλών ομάδων της LGBTQI+ κοινότητας. Σε περιπτώσει που μπερδευτείτε απλά ακολουθείστε τους μονόκερους.

Mουσική και χορογραφίες από τον Dimitris Kokkonis . Αυτό το πάρτι θα είναι γεμάτο από υπέροχα χορευτικά show. Μια υπέροχη παρουσίαση σχεδόν ολόκληρης της δουλειάς που έκανε φέτος η ομάδα μας με χορογραφίες από Pride,eurovision αλλά και από το μέλλον.

Ελάτε να γνωριστούμε, να χορέψουμε και να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά. Θα ξεφαντώσουμε και πάλι με ρυθμούς Salsa, Bachata, Merengue, Reggaeton, Mambo ,Rock & Roll αλλά και με πολύ Dance Music από ξένες και πολύ Queer επιτυχίες.
Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε τα βήματα. Απλά να έχετε την επιθυμία να διασκεδάσετε έστω και πίνοντας το κρασί σας και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

Είσοδος με κρασί ή μπύρα 6 ευρώ και δυνατότητα ποτού με έξτρα 2 ευρώ.

Για το facebook event δείτε ΕΔΩ.

Scheduled Lab events Loukoumi Bar events